Vízi cserkész majális a Bodrogon - 2019

Kedves Cserkészek, vízi cserkész majálist hirdetünk május 3-5 között a Bodrogon!
 
Találkozzunk pénteken 17 órától Sárospatakon, a Református Kollégium vízitelepén, ahol sátrat verünk és az éjszakát töltjük - délután lehetőségünk lesz a várost is megismerni. 
Szombat reggel nekivágunk a Bodrognak - szerencsés vízállás esetén bebarangolhatjuk a  Bodrog-zugot is - egészen Tokajig. Tokajban végzünk egy kis falukutatást, vasárnapi misén/istentiszteleten veszünk részt, ebéd után hazaindulunk.
 
A portyára 14 év feletti, úszni tudó cserkészeket várunk. 
A részvétel költsége 8.000 Ft, ami tartalmazza a táborhely/szállás díját, az étkezéseket a pénteki vacsorától a vasárnapi ebédig, a kenuk bérleti és szállítási díját valamint a rendezvény felvarróját. 
 
A férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk, és a részvételi díj beérkezésével véglegesítjük. A további részletekkel a jelentkezés lezártát követően, április 21 után megkeresünk.

Keresés

Eseménynaptár

  

Bejelentkezés

A vízivezetők regisztrációt követően érhetik el a szervezeti vezetői tartalmakat (pl. próbáztatói segédletek, vízicserkész rajok alapító iratai, stb.) ill. publikálhatnak az oldalon.